Moulin Rouge - De Musical

Musical Moulin Rouge in Eindhoven!


Oppervlakkig vermaak naast grote gevoelens. Klatergoud en een onafwendbare dood. Groots spektakel versus echte liefde in het decor van een overbekende Parijse nachtclub. Het verhaal van de film die als geen ander een musical verdiende en op zaterdag 18 en zondag 19 juni drie maal in het Parktheater op de planken stond.


TU/e

Sanne Gresnigt

1984 - 2011

In Memoriam

“One day I’ll fly away” Dit zong Sanne drie keer voor ademloos stil publiek dat ze met haar stem volledig wist in te pakken. Niemand kon bedenken dat deze woorden een maand later haar werkelijkheid zouden worden. Sanne is weggevlogen. Door een auto-ongeluk in Namibië is zij zaterdag 16 juli jl. om het leven gekomen. Ze was 27 jaar.


Lees verder.

Sanne laat veel achter. Ongeloof. Schok. Verdriet. Gemis. Boosheid. Verslagenheid.
Maar ook haar stem die in haar prachtige liedjes nog beluisterd kan worden. Haar spel en dans die op vastgelegde beelden nog bekeken kunnen worden. Haar lach die gegrift staat in de herinnering van ieder die haar gekend heeft. Haar vriendschap die voor velen een kado was van het leven. Haar professionaliteit die het voor haar mogelijk maakte te stralen, waarmee ze anderen aanstak dit ook te doen.

Sanne is weggevlogen en wie weet waar ze nu vliegt. In dankbaarheid voor wat ze ons gegeven heeft nemen we afscheid. Van musicalster tot ster. Ze zal blijven stralen. Want de woorden van Toulouse overstijgen de dood.
“All you’ll ever learn, is to love and be loved in return.”


Dag Sanne. Dank voor wie je was.

TU/e
terug

Moulin Rouge werd op initiatief van E.S.T.V. Doppio en E.S.M.G. Quadrivium uitgevoerd ter gelegenheid van 55 jaar TU/e. De musical werd geproduceerd door Scala Productiehuis en kwam tot stand met steun van de Technische Universiteit Eindhoven en Studium Generale